TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)48g129kcal3.6g23.4g2.4g4.8g
Korppujauho 23g84kcal2.4g17.2g0.2g1.2g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g367g477kcal77g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1522kcal178.6g81.6g67g12g
Valittu annoskoko625g761kcal89.3g40.8g33.5g6g
Annoskoko puolitettuna313g381kcal44.7g20.4g16.8g3g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808