Naudan jauhelihapihvit

Raasta peruna ja tee sopiva sipulimassa mix-myllyllä.

Hyvin sekoita kaikki aineet ja tee keskikokoiset pihvit.

Laita vähän kasvisöljyä keraamiseen pannuun ja rusketuta pihviä.

Laita pihviä paistouuniin( 150 C), 30–60 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha435g721kcal82.6g0g43.5g0g
Kananmuna kuoreton36g52kcal4.3g0g3.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g130g78kcal2g16.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1715kcal178.4g35.8g94.4g3.2g
Valittu annoskoko625g857kcal89.2g17.9g47.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g429kcal44.6g9g23.6g0.8g
Arvot/100g100g137kcal14.3g2.9g7.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435496