Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.4g67kcal0g0g7.4g0g
Merilohifile, norja493g818kcal82.3g0g54.2g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g123g185kcal3.7g5.5g17.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2139kcal172g11g157.8g0g
Valittu annoskoko625g1070kcal86g5.5g78.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g535kcal43g2.8g39.5g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497