Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 193g46kcal3.5g4.2g0.6g4.4g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 193g68kcal8.9g3.8g0.6g4.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.7g22kcal0.6g0.7g1.9g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)154g247kcal4.2g4.2g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g807kcal36.4g33.2g52.8g21.2g
Valittu annoskoko625g403kcal18.2g16.6g26.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g202kcal9.1g8.3g13.2g5.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139