Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 185g61kcal1.1g10.3g0.4g4.7g
Kaali, valkokaali185g39kcal2.2g6.3g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g14g2.8kcal0g0.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4.6g6.5kcal0.2g0.4g0.4g0g
Hunaja 6.5g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 88g49kcal0.7g10.9g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g93g109kcal2.8g3.7g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g602kcal15.2g79.8g21.4g18.8g
Valittu annoskoko625g301kcal7.6g39.9g10.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna313g151kcal3.8g20g5.4g4.7g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316