Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g76g76kcal6.7g5.3g2.7g0.6g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g213g363kcal42.7g0g21.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g877kcal98.8g10.6g48g1.2g
Valittu annoskoko625g438kcal49.4g5.3g24g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g219kcal24.7g2.7g12g0.3g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505