Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 322g714kcal56.4g0g54.8g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 92g122kcal2.4g2.9g11.1g0g
Maustepippuri, annos 1g6.9g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g53g70kcal7g0.2g4.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale46g28kcal4.6g2.3g0.1g33.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl14g122kcal0g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2145kcal142.4g16.8g169g69.8g
Valittu annoskoko625g1073kcal71.2g8.4g84.5g34.9g
Annoskoko puolitettuna313g536kcal35.6g4.2g42.3g17.5g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796