Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g292g439kcal59.4g0g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g11g11kcal0.5g1.9g0g0.5g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g271g89kcal4.1g13g1.1g0g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1299kcal129.6g34.6g71.2g2.4g
Valittu annoskoko625g649kcal64.8g17.3g35.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g325kcal32.4g8.7g17.8g0.6g
Arvot/100g100g104kcal10.4g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433