Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 311g349kcal65.7g0g9.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g739kcal133.6g6.2g19g1.6g
Valittu annoskoko625g370kcal66.8g3.1g9.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g185kcal33.4g1.6g4.8g0.4g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564