Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 224g62kcal2.7g9.1g0.4g4.7g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g112g168kcal19.1g0.4g9.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.4g21kcal1g0.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g503kcal45.6g19.2g24.2g9.4g
Valittu annoskoko625g252kcal22.8g9.6g12.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g126kcal11.4g4.8g6.1g2.4g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704