Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 83g251kcal14.9g40.2g0.8g8.9g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 332g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 83g106kcal17.9g0g3.7g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g25g60kcal3.7g0.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g893kcal74.8g92.6g18.8g22.2g
Valittu annoskoko625g447kcal37.4g46.3g9.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna313g223kcal18.7g23.2g4.7g5.6g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346