Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g75g456kcal14.2g3.7g41.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale22g14kcal2.2g1.1g0.1g16.4g
Tattarijauho, Myllynparas52g178kcal6.8g35.3g0.9g2.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g37g135kcal6.4g17.6g2.9g6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Vesi374g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g306kcal0.4g0.4g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2204kcal61.2g121.8g157.2g75.8g
Valittu annoskoko625g1102kcal30.6g60.9g78.6g37.9g
Annoskoko puolitettuna313g551kcal15.3g30.5g39.3g19g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.7g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365