Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g230g875kcal16.3g115.8g37.3g4.1g
Raparperi 151g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g121g230kcal3.1g6.3g21.8g0g
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sokeri 52g209kcal0g51.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2952kcal57.6g371.6g132.4g12.4g
Valittu annoskoko625g1476kcal28.8g185.8g66.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g738kcal14.4g92.9g33.1g3.1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355