Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 86g306kcal9.6g59g2.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g612kcal19.2g118g5g5.4g
Valittu annoskoko625g306kcal9.6g59g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g153kcal4.8g29.5g1.3g1.4g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030