Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g180g41kcal2.5g6.1g0.7g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g18g17kcal0.8g3.1g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen4.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Soijakastike 8.1g4.9kcal0.4g0.8g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.7g11kcal1.2g1.4g0.1g0.1g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 359g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g193kcal11.4g31.8g1.8g3.8g
Valittu annoskoko625g97kcal5.7g15.9g0.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g48kcal2.9g8g0.5g1g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941