Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow167g583kcal13.3g130g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2778kcal155g270.8g119g10g
Valittu annoskoko625g1389kcal77.5g135.4g59.5g5g
Annoskoko puolitettuna313g695kcal38.8g67.7g29.8g2.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728