Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g234g59kcal3g9.8g0.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow199g169kcal9.2g29.8g1g9.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g311kcal35.6g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1161kcal95.6g79.2g49.8g19.8g
Valittu annoskoko625g581kcal47.8g39.6g24.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g290kcal23.9g19.8g12.5g5g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465