Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Sokeri 56g226kcal0g55.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Vispikerma Flora 20%109g240kcal3.3g5.5g21.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki109g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Mansikka 87g41kcal0.4g7.3g0.2g1.7g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)109g65kcal0.5g14.2g0.5g2.3g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1936kcal62.8g257.8g66.4g12g
Valittu annoskoko625g968kcal31.4g128.9g33.2g6g
Annoskoko puolitettuna313g484kcal15.7g64.5g16.6g3g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653