Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 266g520kcal49.7g0g35.9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g111g39kcal2.7g5.2g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)111g94kcal1.1g3.9g7.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%89g71kcal2.8g5.3g4.4g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1476kcal113.8g33.4g97.6g1.6g
Valittu annoskoko625g738kcal56.9g16.7g48.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g369kcal28.5g8.4g24.4g0.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329