Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g292g143kcal4.1g22.8g4.1g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 234g517kcal40.9g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1361kcal92.6g52.2g88g6.6g
Valittu annoskoko625g681kcal46.3g26.1g44g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g340kcal23.2g13.1g22g1.7g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811