Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke78g78kcal14g0g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 184g140kcal3.5g28.5g0.4g1.8g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g115g69kcal1.1g5.2g4.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g590kcal37.8g69.8g14.8g5.6g
Valittu annoskoko625g295kcal18.9g34.9g7.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g148kcal9.5g17.5g3.7g1.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736