Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g309g559kcal72.5g13.3g23.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8g71kcal0g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g124g42kcal0.2g8.8g0.4g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.4g10kcal0.3g0.6g0.6g0g
Soijakastike 11g6.7kcal0.6g1.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g124g43kcal0g4.4g0g0g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1534kcal149.8g69.6g66.2g7.4g
Valittu annoskoko625g767kcal74.9g34.8g33.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g384kcal37.5g17.4g16.6g1.9g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700