Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 251g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Rasvaton maito viro (Alma)69g23kcal2.4g3.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g560kcal16.6g114.2g2g5.7g
Ohrajauho 69g226kcal5.7g44.5g1.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2196kcal76g402g22g26.8g
Valittu annoskoko625g1098kcal38g201g11g13.4g
Annoskoko puolitettuna313g549kcal19g100.5g5.5g6.7g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369