Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 9g82kcal0g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.6g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.3g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.3g8.6kcal0.1g0.3g0.8g0g
Pirkka luomu tomaattimurska332g100kcal4.6g21.6g1.7g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 199g265kcal16.8g35.1g4g10g
Hunaja 13g44kcal0.1g10.7g0g0g
Viinietikka 20g4.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1043kcal45g141.6g32g21.6g
Valittu annoskoko625g521kcal22.5g70.8g16g10.8g
Annoskoko puolitettuna313g261kcal11.3g35.4g8g5.4g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570