Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 47g172kcal4.9g35.2g0.5g2.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%125g75kcal4g8.9g2.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)40g79kcal1.6g13.8g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g38g55kcal4.8g0.1g4.2g0g
Lohi tuoresuolattu 313g563kcal75.7g0g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1886kcal182g116g74.4g5g
Valittu annoskoko625g943kcal91g58g37.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g472kcal45.5g29g18.6g1.3g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281