Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas52g132kcal8.6g17.7g3.2g15.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl104g363kcal14.5g66.4g3.2g5.7g
Rypsiöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese130g48kcal1.6g10.1g0.1g0.9g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)104g296kcal32.2g0g17.6g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).78g86kcal19.5g0g0.8g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g13g34kcal2.7g0g2.6g0g
Hillosipulisäilyke 18g8.8kcal0.2g1.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2348kcal158.6g191.8g101.6g45g
Valittu annoskoko625g1174kcal79.3g95.9g50.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna313g587kcal39.7g48g25.4g11.3g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610