Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 326g91kcal3.9g13.2g0.7g6.8g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g41g139kcal0.8g1.2g14.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 163g361kcal28.5g0g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1338kcal78.8g33.6g94.8g15.2g
Valittu annoskoko625g669kcal39.4g16.8g47.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g335kcal19.7g8.4g23.7g3.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878