Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 64g221kcal6.6g45.1g0.8g2.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g135kcal5.5g22.2g2.7g4.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g196kcal0g0g22.1g0g
Maitojauhe rasvaton 8.3g29kcal2.7g4.4g0.1g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)93g176kcal23.1g0g9.2g0g
Tomaattimurska 132g39kcal0.7g7g0.3g2.5g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g23g23kcal0.9g4.6g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 73g104kcal9.1g0.2g7.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa66g198kcal15.2g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2252kcal128g169.4g115.8g18.4g
Valittu annoskoko625g1126kcal64g84.7g57.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g563kcal32g42.4g29g4.6g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253