Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 316g135kcal10.7g15.2g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 76g108kcal9.5g0.2g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g422kcal12.5g86.2g1.5g4.3g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g95g13kcal1.8g0.4g0.5g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1581kcal69g204g51.2g8.6g
Valittu annoskoko625g790kcal34.5g102g25.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g395kcal17.3g51g12.8g2.2g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474