Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl55g186kcal7.7g30.7g3.7g6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen343g113kcal11.3g16.8g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti14g69kcal3.4g4.6g3.9g3.9g
Vehnälese 8.2g19kcal1.1g1.3g0.4g3.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g206g144kcal0.2g35g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1061kcal47.4g176.8g16.4g26g
Valittu annoskoko625g531kcal23.7g88.4g8.2g13g
Annoskoko puolitettuna313g265kcal11.9g44.2g4.1g6.5g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194