Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 174g558kcal46.6g0g41.7g0g
Paprika, punainen65g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Maizena maissitärkkelys13g46kcal0.1g11.4g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Tomaattimurska Eldorado170g34kcal2g5.9g0.2g2.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g78kcal0.4g0.6g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1510kcal100.6g49g101.8g11g
Valittu annoskoko625g755kcal50.3g24.5g50.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g378kcal25.2g12.3g25.5g2.8g
Arvot/100g100g121kcal8g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616