Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki204g114kcal17.4g10.2g0.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g204g1471kcal2g2g163.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 212g729kcal21.6g148.7g2.5g7.4g
Leivinjauhe 4.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4642kcal82.4g324.8g332.6g14.8g
Valittu annoskoko625g2321kcal41.2g162.4g166.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g1161kcal20.6g81.2g83.2g3.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330