Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 501g1108kcal87.6g0g85.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)19g24kcal0.6g0.8g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fetajuusto, Valio56g152kcal10.7g0.6g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2672kcal206.8g4g204.8g0.2g
Valittu annoskoko625g1336kcal103.4g2g102.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g668kcal51.7g1g51.2g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923