Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g111g28kcal1.4g4.6g0.2g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow177g35kcal1.8g6.2g0.7g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Paistijauheliha 10%166g282kcal33.2g0g16.6g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g860kcal75.6g39g44.6g5.6g
Valittu annoskoko625g430kcal37.8g19.5g22.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g215kcal18.9g9.8g11.2g1.4g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541