Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 296g969kcal24.4g190.5g5.9g22.5g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi296g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g29g104kcal3.7g20.2g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2145kcal56.2g421.4g13g47.2g
Valittu annoskoko625g1072kcal28.1g210.7g6.5g23.6g
Annoskoko puolitettuna313g536kcal14.1g105.4g3.3g11.8g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425