Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 114g87kcal2.1g17.6g0.2g1.1g
Kasvisliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.3g6.4kcal0.5g0.1g0.5g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g103g166kcal10g8g10.1g0.7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g31g40kcal3.4g0.5g2.8g0g
Vesi310g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g646kcal33.2g60.4g28.4g6.8g
Valittu annoskoko625g323kcal16.6g30.2g14.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g162kcal8.3g15.1g7.1g1.7g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530