Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 345g1185kcal35.2g241.7g4.1g12.1g
Vehnälese 19g44kcal2.6g3g0.9g7.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen242g80kcal8g11.8g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2789kcal91.8g513g29.4g38.6g
Valittu annoskoko625g1395kcal45.9g256.5g14.7g19.3g
Annoskoko puolitettuna313g697kcal23g128.3g7.4g9.7g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41g2.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099