Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha177g294kcal33.6g0g17.7g0g
Porkkana 133g43kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 265g202kcal5g41.1g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio 4.9g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1161kcal81.8g103.8g41.4g14.6g
Valittu annoskoko625g580kcal40.9g51.9g20.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g290kcal20.5g26g10.4g3.7g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957