Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 310g442kcal38.7g0.9g31.8g0g
Smetana, Valio, hyla56g220kcal1.1g1.4g23.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g113g264kcal12.7g0.6g24.8g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g2510kcal108g16.6g228.6g3.8g
Valittu annoskoko626g1255kcal54g8.3g114.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g628kcal27g4.2g57.2g1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392