Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 90g133kcal19.4g0g6.1g0g
Vesi248g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 90g27kcal0.5g4.8g0.2g1.7g
Kidneypapu keitetty 100g52g49kcal3.6g7.6g0.3g3.6g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g52g49kcal3.6g7.8g0.5g4.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 90g31kcal1g4.9g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g638kcal56.2g50.2g21.4g24g
Valittu annoskoko626g319kcal28.1g25.1g10.7g12g
Annoskoko puolitettuna313g160kcal14.1g12.6g5.4g6g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179