Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Rasvaton maito valio3200g1056kcal105.6g156.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g1040g1310kcal114.4g3.1g93.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12500g22080kcal662g2857.6g852.2g73g
Valittu annoskoko6250g11040kcal331g1428.8g426.1g36.5g
Annoskoko puolitettuna3125g5520kcal165.5g714.4g213.1g18.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412