Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1600g320kcal20.8g48g3.2g0g
Rypsiöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Emmental, mustaleima160g656kcal46.4g0g51.2g0g
Herkkusieni säilyke 1360g231kcal28.6g2.7g4.1g32.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12512g8036kcal227.8g248.6g655.4g104.4g
Valittu annoskoko6256g4018kcal113.9g124.3g327.7g52.2g
Annoskoko puolitettuna3128g2009kcal57g62.2g163.9g26.1g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087