Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3200g4448kcal608g0g224g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1320g1663kcal145.2g4g118.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,31000g650kcal110g42g3g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12512g13968kcal1750.8g167.8g694.6g22.8g
Valittu annoskoko6256g6984kcal875.4g83.9g347.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna3128g3492kcal437.7g42g173.7g5.7g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701