Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%200g424kcal36g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore125g13kcal1.4g1g0.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kurkku 75g8.2kcal0.4g1g0.1g0.5g
Feta Patros 200 g50g119kcal8g0.3g9.5g0g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kermaviili Ingman 10%50g60kcal1.5g2.2g5g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1252g1327kcal96.6g19.6g80.6g7.4g
Valittu annoskoko626g663kcal48.3g9.8g40.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g332kcal24.2g4.9g20.2g1.9g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271