Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)507g1166kcal50.7g32.9g91.2g0.5g
Amerikan pekoni 1viipale50g159kcal6g0g14.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.7g6.1kcal0.3g0.7g0.3g0.3g
Ketsuppi, euro shopper16g16kcal0.2g3.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g2730kcal117g78.8g213.2g4g
Valittu annoskoko627g1365kcal58.5g39.4g106.6g2g
Annoskoko puolitettuna313g682kcal29.3g19.7g53.3g1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281