Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 438g803kcal83.2g0g52.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)110g93kcal1.1g3.8g7.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g22g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruskea suuruste, Maizena13g50kcal0.1g12.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g2266kcal169.8g35.8g160.4g0.8g
Valittu annoskoko626g1133kcal84.9g17.9g80.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g567kcal42.5g9g40.1g0.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912