Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 219g167kcal4.1g34g0.4g2.2g
Lenkki, kevyt sininen HK219g372kcal21.9g21.9g21.9g0.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%145g231kcal3.9g3.9g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g1565kcal61g123.8g88.2g6.2g
Valittu annoskoko627g782kcal30.5g61.9g44.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g391kcal15.3g31g22.1g1.6g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335