Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g560kcal46.7g0g41.8g0g
Paprika, punainen66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Maizena maissitärkkelys13g46kcal0.1g11.4g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Tomaattimurska Eldorado170g34kcal2g6g0.2g2.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g1513kcal100.8g49.2g102g11g
Valittu annoskoko626g757kcal50.4g24.6g51g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g378kcal25.2g12.3g25.5g2.8g
Arvot/100g100g121kcal8g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616