Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2804g506kcal15.7g70.1g11.2g19.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1602g320kcal20.8g48.1g3.2g0g
Rypsiöljy 216g1913kcal0g0g216.3g0g
Emmental, mustaleima160g657kcal46.5g0g51.3g0g
Herkkusieni säilyke 1362g231kcal28.6g2.7g4.1g32.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g397kcal2.4g3.6g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g8047kcal228g249g656.4g104.6g
Valittu annoskoko6264g4023kcal114g124.5g328.2g52.3g
Annoskoko puolitettuna3132g2012kcal57g62.3g164.1g26.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087