Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4047g854kcal48.6g137.6g8.1g85g
Jauheliha, sika-nauta 1799g3983kcal314.8g0g305.8g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.8g5.8g11.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g10172kcal747.8g321.4g652.6g184g
Valittu annoskoko6264g5086kcal373.9g160.7g326.3g92g
Annoskoko puolitettuna3132g2543kcal187g80.4g163.2g46g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213